Vagnar nytillverkade

Anpassningsbara vagnar med flera användningsområden

 

Här finner ni vagnar som passar utmärkt att ha både som lagervagn i verkstaden samt som transportvagnar. Även om huvudanvändningen är glas går våra glasvagnar även att använda till andra produkter så som gipsskivor och metallskivor. Det gör att våra vagnar är det solklara valet oavsett det användningsområde som är aktuellt.

 

Oavsett om ni söker en endcapvagn, en stående profilvagn eller en med gummihjul och broms kan vi ge er det ni söker. Alla våra vagnar rullar lätt och är av väl använda konstruktioner, och till detta anpassar vi även vagnarna så att de ska passa just ert behov. Med 30 år i branschen kan vi leverera lagervagn, transportvagn och glasvagn av högsta standard.

 

Klicka vidare på respektive vagn här nedan för mer information eller kontakta oss direkt på telefon 0479-53 53 00. Ni är även varmt välkomna att maila oss på info@glasmek.se.

 

Bilrutor/Iso glas vagn.
Endcapvagn B180 1st
Endcapvagn O178
Lagervagn 1598
Lagervagn 2080
Listvagn 8st
Långgodsvagn
Maxivagn ensidig 4 st
Maxivagn ensidig nersänkt
Mini/Maxivagn
Minivagn aluminium
Minivagn stål
Nr:36 Lagervagn 2 st
Profil vagn stående hög 2 st
Profilvagn liggande
Profilvagn stående låg 4st
Punkteringsfritt hjul
Utdragbar Byggvagn alum.1000 mm, 800 mm
Utdragbar Byggvagn stål 1000mm, 800 mm
Vältstöd L-pall dubbelt för högre glas
Vältstöd långt
Vältstöd till L-pall/vagn
Vältstöd till vagn
 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.